World Responsible Tourism Awards – Vindere Interview Series

Tren Ecuador var den fælles samlede vinder og vandt også Gold award for “Bedst for fattigdomsbekæmpelse og inklusion.”

Bedst til fattigdomsbekæmpelse og inklusion tildeles en turistorganisation med en kreativ og langsigtet tilgang til at reducere fattigdom i lokalsamfundene og inddrage lokale og marginaliserede mennesker i deres aktiviteter. Det er en af de længste stående kategorier af World Responsible Tourism Awards. Dommerne ønskede en turistorganisation, der kunne vise sig at være en betydelig reduktion af fattigdommen i et lokalsamfund, inddragelse af lokale og marginaliserede mennesker og en langsigtet bæredygtig vision for at fortsætte deres arbejde og skabe et fungerende eksempel for andre turistudbydere rundt om i verden.

Tren Ecuador er det kommercielle mærke af ecuadorianske Railway Company. Gennem deres en-dags ekspeditioner og 4 dages- 3 nat Tren Crucero The Luxury Experience ture søger de at give en unik og autentisk oplevelse af Ecuadors mangfoldige kulturelle og naturlige arv ved at engagere lokalsamfund, der tilbyder turisttjenester langs ruterne.

De deler turist værdi med 26 station-cafeer, 14 håndværkere ‘pladser, 13 museer, 2 lodges, 9 folklore, historiske rekreative grupper og flere samfund-baserede turisme operationer, der betjener 150.000 turister årligt og skabe lokale muligheder for at 180 mikrovirksomheder og omkring 1.400 familier.

Gennem deres sociale ansvar strategi, “Travel Good, Do Good, Feel Good”, hver gang du snuppe en bid på en af deres caféer, købe en souvenir i deres Pladser eller hoppe om bord for en af deres ture bliver du en del af denne store familie forpligtet til at gøre ansvarlig turisme bæredygtig, sjov og rentabel for alle.

Vi interviewede Ana Garcia, General Manager for Tren Ecuador for at finde ud af mere.

Tren Ecuador vandt for nylig ikke én, men to World Responsible Tourism Awards. I 140 tegn (en tweet) eller mindre – hvorfor tror du, du har vundet sådan en vigtig pris?
Den måde, vi driver vores ture formår at sprede turisme fordele mere ligeligt til lokalsamfundene
Hvad var drivkraften til at skabe Tren Ecuador specifikt – hvad hul fylder det?
Tren Ecuador er det kommercielle mærke ecuadorianske Public Railways Company. Vi blev oprettet med et specifikt mandat til at genoprette det forladte jernbanesystem og fungere som et eksempel på, hvordan turisme kan bidrage til lokal udvikling.
Hvem er Tren Ecuador primært til?
Tren Ecuadors gennemsnitlige 130.000 til 150.000 kunder hvert år er for de mest tidligere ecuadorianske turister, med et stigende antal internationale turister, der for den største del vælger vores Tren Crucero 4 dag-3 nat luksus oplevelse..
Hvilken forskel ønsker Tren Ecuador at gøre?
Vi sigter mod at skabe muligheder for lokalsamfund gennem turisme, og også at tilbyde turister en anden måde at opdage den ekstraordinære kulturelle og naturlige arv i dette land gennem dem, der rent faktisk bevarer det.
Hvad er hindringerne for at gøre denne forskel?
For det meste budgetmæssigt. Vi er en meget ung virksomhed, så vi stadig nødt til at øge antallet af besøgende, så den økonomiske fordel for samfundene fortsætter med at vokse. De samme barrierer, der påvirker alle turistvirksomheder, for det meste.
Hvem hjælper dig med at overvinde de barrierer?
Vi arbejder tæt sammen med vores allierede: distributionskanaler, de lokale regeringer, lokalsamfundene selv, for at blive ved med at øge vores markedsandel. Vi har også etableret alliancer med skoler af gæstfrihed til at støtte vores leverandører med løbende uddannelse for at holde forbedre kvaliteten af service.
Gør turistsektoren nok for at levere en bæredygtig rejse- og turisme?
Jeg mener, at turistsektoren er støt forstående og under forudsætning af, at der er behov for en mere bæredygtig og ansvarlig holistisk tilgang. Det, vi har brug for, er at udnytte de ansvarlige forbrugeres magt til virkelig at blive en generel tendens.
Hvordan kan folk finde ud af mere om Tren Ecuador?
På vores hjemmeside: www.trenecuador.com, og gå tjek vores sociale ansvar sektion for at lære mere om vores “Travel Good, Gør godt, Feel Good” strategi
Hvad er de vigtigste faktorer for din succes?
At have et klart angivet mandat til økonomisk integration i centrum af virksomheden, der har en langsigtet strategi, der har et professionelt team med erfaring i udvikling og markedsføring af turistprodukter med lokalsamfund, et overvågningssystem, der giver os mulighed for at identificere problemer og etablere løsninger, og frem for alt tålmodighed og overbevisning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *