Sustrans udgiver bog om stier som “Wildlife Highways”

Greenway Management Handbook giver en introduktion til at opretholde hård og blød infrastruktur langs greenways, med rådgivning om at forbedre forvaltningen af ruter til at skabe dyreliv korridorer også. Bogen, som er baseret på Sustrans ‘ 20 års erfaring med at forvalte National Cycle Network, er for alle, der forvalter cykelstier, bridleways, towpaths, nedlagte jernbanekorridorer, skovveje eller andre lineære rum.

Sustrans’ håndbog giver praktiske råd og eksempler på bedste praksis for lokale myndigheder, professionelle arealforvaltere, grundejere og grupper af frivillige om hele spektret af spørgsmål, når der styres en trafikfri vej for offentligheden og naturen.

I en trinvis vejledning indeholder den grønne forvaltningshåndbog kapitler om emner som håndtering af adgang, asocial adfærd, skilte og fortolkning samt håndtering af forskellige levesteder, problemarter og stioverflader.

David Watson, økolog på Sustrans sagde: “Efterhånden som flere og flere mennesker tager op cykling trafik fri cykelstier bliver mere og mere populære som pendling og fritid, men de har også et stort potentiale for at blive dyreliv motorveje også. Naturen har brug for stier til at hjælpe forbinde levesteder, især inden for bebyggede byområder og god forvaltningspraksis bidrager til at give dyrelivet en chance.

“For første gang har Sustrans udgivet en green management-håndbog, som giver praktiske råd om alle aspekter af stiforvaltning, herunder dyreliv og levesteder ved siden af og omkring ruten. Hvis du er en land manager med en trafikfri sti, vil denne bog bidrage til at sikre, at du gør alt, hvad du kan for at passe på mennesker og natur.”

Green Management Handbook blev lanceret online i denne uge her, med et begrænset antal eksemplarer til rådighed i papirudgave.

Sustrans Greener Greenways-projektet omdanner 280 km trafikfri greenways for at hjælpe med at støtte både mennesker og dyreliv.

For mere information eller for at anmode om en papirkopi, kan du [email protected]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *