Spar på Smart Building Energi med en PoE Switch

Det sker ikke fra den ene dag til den anden, men med tiden bliver intelligente bygninger, herunder intelligente hjem, fremtidens virkelighed. I sin sandeste forstand, en smart bygning er, når alt er forbundet: sikkerhedssystemer, magt, selv elevatorer.

Dette kaldes også en Tingenes internet.

En anden måde at styre dit energiforbrug og netværksflow på er med Power over Ethernet eller PoE. For så vidt angår at spare penge, der er solide casestudier viser, at PoE dramatisk kan reducere den energi, der kræves af LED-lys.

I et andet tilfælde resulterede kombinationen af IoT og PoE i, at en virksomhed sparede 177.000 kilowatt-timer eller 45.000 dollars om året.

Der er andre fordele ved PoE. For eksempel overfører den lavspændingseffekt, hvilket ofte reducerer risikoen for brand.

PoE er en værdifuld ny strømlinet tilgang til tilslutning af enheder på et netværk og resulterer i behovet for færre kabler, reducerede omkostninger og meget mere. Men hvad er det helt præcist?

Power over Ethernet (PoE) leverer samtidig elektrisk strøm og datatransmission via et enkelt CAT5- eller CAT6 ethernet-kabel. PoE-switche bliver mere og mere almindelige i nutidens forbundne verden. Hvad er PoE-switche og ikke-PoE-switches, og hvordan sammenligner de?

Ikke-poe-switch
Ikke-PoE-switche overfører data på tværs af et netværk. de leverer dog ikke strøm. Derfor er et ekstra kabel nødvendigt. En ikke-PoE-switch kræver brug af en PoE-injektor for at opnå det samme resultat. En ikke-PoE-switch kræver en strømledning samt et kabel til overførsel af data.

PoE-knap
Der er en masse nyttige oplysninger om de tekniske detaljer i PoE switches. Lad os diskutere nogle af de vigtigste egenskaber.

Ved hjælp af en PoE-switch til strøm dit netværk gør det nemmere at tilslutte enheder, der er langt fra en stikkontakt. At drive en enhed ved hjælp af Ethernet er især gavnligt for overvågningskameraer, som ofte er i svært tilgængelige steder. På markedet er der alle former for PoE-switches, der kan understøtte en række porte fra 4 til 48, hvilket gør det nemt at opretholde flere enheder på et netværk. Nogle af de enheder, som en PoE-switch kan understøtte, omfatter belysningssystemer, intelligente hjem, overvågningskameraer, trådløse adgangspunkter, pengeautomater, VOIP, computere, tv, ethernet-extendere, routere og meget mere.

PoE kan overføre data og strøm gennem et kabel op til 100 meter langt. Denne afstand angives af Ethernet-kablet, ikke PoE-kontakten. Den maksimale rækkevidde kan dog stige til 4000 fod ved hjælp af Ethernet-extendere.

En PoE switch kan understøtte PoE og ikke-PoE-enheder på samme netværk, kan ikke-PoE switches ikke understøtter PoE-kompatible enheder. PoE-switches er udstyret med avanceret kryptering for at opretholde integriteten af data under overførsel.

Er alle PoE switches det samme?
Ikke alle PoE-switche er oprettet ens. Sammen med evnen til at levere strøm og datatransmission til tilsluttede enheder udnytter nogle PoE-switche avancerede funktioner.

PoE-switches er tilgængelige i administrerede og ikke-administrerede indstillinger. Ikke-administrerede PoE-switche leverer strøm- og dataoverførsel på tværs af et netværk og er typisk billigere. Administrerede PoE-switches har også strøm- og datatransmission. De yder dog også yderligere brugersupport, f.eks.

Den type PoE-switch, der bruges på et netværk, afhænger af placeringen af PoE-switchen, mængden af data og den strøm, den skal overføre, og om der kræves yderligere netværksanalyseværktøjer.

Hvor meget strøm giver en PoE Switch?
IEEE 802.3-standarden for ethernet indeholder specifikationer for den mængde strøm, der understøttes af hver PoE-type. De fire typer varierer i elbudgetter fra 15,4 W op til ca. 100 W. Disse standarder styrer de forskellige typer ethernet-datatransmissionshastigheder samt andre aspekter af Ethernet. Type 1 debuterede i 2002 og giver 15,4 W strøm og kan overføre nok data til at understøtte grundlæggende wifi kapaciteter og biometriske adgangspunkter. Effektniveauet og datatransmissionen øges med hver type. Type 3 og 4 både giver 60-100W og kan pålideligt overføre højhastighedsdata til at give netværksforbindelse til højhastigheds-wifi, computere, tv, videokonferencer, informationskiosker og meget mere.

Skal du bruge en PoE Switch eller ikke-PoE Switch?
PoE-switches er mere praktiske til at understøtte brugen af mange enheder på et netværk. Da Tingenes internet (IoT) og antallet af tilsluttede enheder fortsætter med at stige eksponentielt, er det vigtigt at strømline processen og samtidig maksimere resultaterne. PoE-afbrydere er mere omkostningseffektive, fordi de ikke kræver som splittere, injektorer eller ekstra strømledninger. Færre ledninger resulterer også i et mere organiseret netværk. PoE-switche er en pålidelig måde at drive mange vigtige enheder på, herunder overvågningskameraer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *