Solar Elektricitet Handbook Slår Ti

Greenstream Publishing vil offentliggøre sin tiende udgave af den internationalt bestseller guide til solenergi og installere solcelleanlæg, Solar Electricity Handbook, skrevet af Michael Boxwell, en førende miljøhøjttaler, der har været involveret i branchen i femten år.

Titlen er prissat til £ 19,99 / $ 19,99 og fås fra alle større detailhandlere. 2016-udgaven vil indeholde omfattende opdateringer, nye kapitler og helt nye diagrammer. Fuld farve hardback og e-bog udgaver vil også være tilgængelige.

Solar Electricity Handbook har konsekvent været den førende titel i sit emne siden sin første udgave i 2009, outselling konkurrenter over hele verden og viser sig uundværlig for sol installatører, forskere, studerende og boligejere, der giver en informativ og praktisk guide til at installere disse energibesparelser og omkostningseffektive systemer.

Titlen er blevet grundigt revideret og opdateret for 2016, med et nyt udseende og interaktiv hjemmeside med unikke sol regnemaskiner og mulighed for at engagere sig direkte med forfatteren.

Hjemmesiden, der ledsager bogen, findes her, er en af de mest omfattende gratis online ressourcer til solenergi på internettet og vil også blive grundigt moderniseret for 2016 til at omfatte endnu flere sol regnemaskiner og projektværktøjer til at gøre solenergi projekter så ligetil som muligt.

Michael Boxwell, forfatter til Solar Electricity Handbook, sagde: “Solindustrien fortsætter med at udvikle sig med flere spændende nye teknologier, især omkring batteriopbevaring og forbedrede solpaneler. 2016-udgaven er blevet grundigt revideret for at inkludere disse nye produkter og fremhæver de stigende muligheder for sol rundt om i verden.”

Det globale solmarked boomer med prognoser på 75,2 milliarder dollar i 2016, en stigning på 13,7 procent i forhold til sidste år og næsten det dobbelte af prognosen i 2011. Nordamerika er det hurtigst voksende marked, men resten af verden, herunder Kina, er klar til at indhente det forsømte. Den nye, opdaterede version af Solar Electricity Handbook kunne næppe komme på et mere relevant tidspunkt.

Michael Boxwell har designet og installeret en række fotovoltaiske elektriske systemer over en årrække, til projekter så forskellige som at drive on-street automater til opladning af elektriske køretøjer. Han arbejder i øjeblikket på et projekt for at skabe en ny billig solpanel, der vil revolutionere industrien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *