Nye tematiske porteføljer udvider levedygtigheden af ren energi

I 2018 tegnede vedvarende energikilder sig for ca. 11 % af det samlede energiforbrug i USA og ca. 17 % af elproduktionen. Dette antal er vokset støt i de sidste 10 år, da vi begynder at forstå, at den traditionelle udtømning af energiressourcer ikke kan opretholdes på det nuværende niveau. Vedvarende eller ren energi er dem, der er naturligt genopfyldes, herunder fra sollys, vind, regn, tidevand, bølger og geotermisk varme og dem, der af giver off nul emissioner.

Der er nu en hel industri bygget op omkring udvikling af teknologi for at udnytte ren energi mere effektivt. Efterhånden som sektoren for vedvarende energi og anvendelserne for den både vokser, er de virksomheder, der er på forkant med opbygningen af teknologien, oplevet en generel opadgående tendens i deres aktiekurser.

TRADE.com, som er et mæglerfirma med flere aktiver med kontorer i hele Europa, har stillet temaporteføljer til rådighed for clean energy til handel. Dette giver investorerne mulighed for at få eksponering for hele sektoren for ren energi gennem tema.

Hvad er tematiske porteføljer helt præcist?
En tematisk portefølje er en samling af aktier eller aktiver, der er grupperet efter tema, i dette tilfælde Clean Energy. En investor vil købe porteføljen, som oprindeligt er lagt ud som en standard gruppering. Investoren kan dog tilpasse porteføljen ved at tilføje eller fjerne enheder af hver sikkerhed.

Nedenstående diagram viser resultaterne af denne portefølje i forhold til benchmark S&P.

porteføljeresultater
Investering i tematiske porteføljer
Investering i denne form for produkt er populær for en række årsager. Blandt disse er det faktum, at i stedet for at stole på blot én bestand i en bestemt industri, kan du få eksponering for en bred vifte af aktiver som en gruppe til at investere i gennem disse porteføljer. Dette åbner dig op for den bredere industri, som du investerer i som helhed, samtidig med at arbejde på at diversificere din investering og styre risikoen.

Denne form for produkt er også ideel på grund af det faktum, at de porteføljer, du vælger fra, er håndplukkede af eksperterne fra mæglerfirmaet. Dette står dem i god stedet, når det kommer til resultater, og de gør i virkeligheden, måle sig godt mod andre brede investeringsinstrumenter såsom indekser, og ETF’er.

Som erfaren erhvervsdrivende er det også en mulighed for at investere i en bestemt sektor, hvor du kan se en fremherskende tendens. Dette, og det faktum, at du også kan redigere standard porteføljer til at omfatte dine egne valg gør dem til et meget fleksibelt produkt.

Handel med ren energi
Blandt de mange forskellige porteføljer og sektorer, du kan vælge at investere i med tematiske porteføljer, at ren energi er et populært valg. Dette kan skyldes olieindustriens uforudsigelighed eller det mere langsigtede positive synspunkt, når det drejer sig om mere bæredygtige energikilder.

Denne særlige portefølje giver dig mulighed for at have et stykke af de store aktører på tværs af en række nicher i sektoren for vedvarende energi, herunder sol, vind og andre virksomheder, der er involveret i både produktion og distribution af rene energier. Et velafrundet udvalg af aktiver er til rådighed for at sikre, at din investering er så afbalanceret som muligt gennem TRADE.com tematiske porteføljer inden for ren energi i særdeleshed.

Afsluttende tanker
Tematiske porteføljer kan efterlade dig med en velforsket, meget diversificeret portefølje, som du også kan have dit eget input inden for, hvis du ønsker det. De kan begrænse både din eksponering for ental aktiver, og den tid, du er nødt til at bruge på at forske i de enkelte bestande, da eksperterne allerede har foretaget valg til at udfylde hver portefølje. Samlet set tematiske porteføljer fra dit synspunkt som en erhvervsdrivende er noget af en alt-i-én investeringsløsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *