Generation 2050’s mission at sende 1000 bøger til indiske Velgørende

Ideen til denne bog begyndte i december 2015, da Indian Animal Charity, Tree of Life for Animals, nærmede Generation 2050 for at skabe en historie, der kunne hjælpe dem med at levere deres humane uddannelsesprogram og skabe og følelse af empati og forståelse for gadehunde i indiske børn. Indien har mere end 30 millioner gadehunde, og der er en ond cirkel, der begynder med frygt for hunde bidende, hvilket fører til grusomhed og aggression mod dem, som derefter får hunde til at frygte mennesker og reagere defensivt. Clara Nowak fra Tree of Life for Animals siger: “Undervisning børn begynder processen med at ændre generationsskifte frygt-grusomhed cyklus”.

Rafi’s Indian Dream, er en hjertevarmende fortælling om venskab og medfølelse mellem en gade hund og en hjemløs pige i Indien. Ikke alene vil læseren nyde at udforske de steder i Indien med de tegn, men de vil også lære om livet for børn og hunde i en anden del af verden og udvikle en forståelse og empati med situationer, mennesker og dyr uden for deres direkte personlige erfaringer.

Nicola Gothard skabte Generation 2050 efter undervisning i Sydkorea, hvor hun blev overbevist om værdien af uddannelse for positiv forandring. Hun besluttede at gå enegang og starte sin egen virksomhed forlagsbøger og lære ressourcer om dyrevelfærd og miljø for børn. Hun tror lidenskabeligt på styrken i historiefortælling at ændre verden til det bedre. “Historier vækker ideer til live ved at give læserne mulighed for at træde ind i andre menneskers og dyrs liv end dem selv, som udvikler deres evne til empati og forståelse,” siger Nicola Gothard, grundlægger af Generation 2050.

Generation 2050 besluttede, at de gerne vil have andre dyrevelfærdsgrupper til at drage fordel af bogen og ideen til crowd-funder til at rejse tilstrækkelige midler til at distribuere 1000 bøger blev født. De velfærdsgrupper, der nyder godt af kampagnen omfatter, Velfærd Omstrejfende Hunde, Hjælp Dyr Indien, TOLFA og KISES.

Hvis du gerne vil vide mere om deres kampagne for at sende 1000 eksemplarer af bogen til Indien så kan du besøge crowd-funding side og få dig en kopi af bogen. Hver solgt bog vil betale for tre mere for at gå til vores velgørenhed partnere i Indien, så du kan nyde en god læse og give barnet i Indien gaven også, hvoraf nogle aldrig vil have haft en bog af deres egne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *