Din ultimative guide til at vælge de bedste energibesparende eltakster

Der er mange ting, vi skal vide om vores CO2-fodaftryk. Vores elproduktion spiller en stor rolle i vores CO2-fodaftryk.

Hvis man mener det alvorligt med klimaændringerne, så er det vigtigere end nogensinde. Vores nuværende CO2-fodaftryk er nu 60 % af det samlede økologiske fodaftryk. Det vil blive værre, hvis vi ikke finder måder at bruge elektricitet mere effektivt.

Eltakster er en måde, hvorpå samfund sænker CO2-fodaftrykket. En el-takst er det beløb, som en elleverandør opkræver for at levere elektricitet til de forskellige typer forbrugere. Med andre ord betyder det den metode, hvor du er opladet til at forbruge elektrisk strøm.

EPA har talt om grønne takster. De er en måde at modvirke overskydende elforbrug, som øger CO2-fodaftrykket. Eltakster er et eksempel.

Men du kan nu altid sætte pris på dem som forbruger, indtil de lærer dig at bruge mindre elektricitet. Elektriske leverandører bruger de penge, der er opnået fra disse takster til at dække produktionsomkostningerne, leveringsomkostningerne og overskuddet.

At vælge den rigtige el-takst for planet
Når du vælger el-takst, er der visse faktorer, du skal overveje, herunder den type belastning, du har brug for, den maksimale belastning, den tid, du har brug for det, effektfaktoren af belastningen, og mængden af energi, du bruger. Dette er vigtigt at forstå, indtil du henvender dig til en vedvarende energikilde.

Husk, at vælge den rigtige takst vil bidrage til at reducere mængden af penge, som du betaler til din leverandør. Det kan også gå langt i retning af at reducere dit CO2-fodaftryk.

For at vælge den rigtige Singapore takst, skal du kende de elektriske takster, der er der, og hvordan de fungerer. Denne artikel forklarer de forskellige typer af eltakster til at hjælpe dig med at vælge den rigtige.

Tarif uden for standardplanen
Den ikke-standard takst giver dig mulighed for at nyde forskellige priser afhængigt af din brugstid. Hvis du tænder din strøm i myldretiden, vil du blive opkrævet høje priser i forhold til off-peak perioder.

Hvis du for eksempel bruger dine apparater fra 7 am til 7 pm, kan du blive opkrævet 20 cent/kWh, men hvis du bruger dine apparater fra 7 pm til 7 am, kan afgifterne reducere til 15 cent / kWh.

Forskellige elektriske detailhandlere har forskellige definitioner af spidsbelastningsperioder og uden for myldretiden. Du kan tjekke med din forhandler eller elleverandør for at være sikker på deres myldretid.

Rabat off tarif
I denne tarif er du garanteret en lavere sats end den regulerede tarif uanset markedet. Du vil få lavere priser, uanset om prisen på magt falder eller stige.

Denne plan er bedst, især hvis du ikke ønsker at overvåge markedet for ændringer i el-omkostninger regelmæssigt.

Takster med én sats
I Enkelt sats elektrisk takst, vil du blive opkrævet til samme pris på alle tidspunkter af dagen. Der er ingen spidsbelastningsperioder eller perioder uden for spidsbelastningsperioder. Denne takst er billigere i forhold til spidsbelastningstaksterne.

Enkelt sats takster kan være dit bedste valg, hvis du normalt er hjemme i hverdage, og du kan lide at bruge dit elektriske apparat meste på hverdage.

Denne tarif kan også kaldes en fast sats, når som helst sats, og peak sats.

Takster for kontrolleret belastning
Denne takst er primært opkrævet på høj-strømforbrugende apparater såsom vandvarmere. Dette apparat har en separat opladningshastighed og måler.

Disse apparater kan køres i off-peak perioder, for eksempel om natten til lavere priser. Du kan gå til denne takst, hvis du har høj-energiforbrugende apparater.

Afhængigt af din lokalitet kan denne tarif også kaldes tarif 31 og tarif 33. I din regning, kan din kontrollerede belastning blive omtalt som en dedikeret kredsløb.

Krav Takster
I efterspørgslen takst, vil du blive opkrævet ekstra gebyrer afhængigt af hvor intensivt du bruger elektricitet på et givet tidspunkt i stedet for hvor længe du bruger strøm.

I enkle vendinger, vil du blive opkrævet højere efterspørgsel afgifter, hvis du har mange apparater på på samme tid.

Kravsgebyrer kan opkræves på forskellige måder. Nogle af dem omfatter;

Beregning af middelværdien af spidsbelastningskrav over en given tid
Den højeste spidsbelastning i en given periode
Forskellige spidsbelastningsprocenter i forskellige perioder
Før du vælger den plan, der er bedst for dig, bør du forstå din husstand eller virksomhed. Kend dine mønstre af elektrisk forbrug, den type apparater, du har, og det bedste tidspunkt at bruge dem.

Husk, at forskellige el-planer vil levere forskellige fordele baseret på, hvordan du bruger elektricitet.

Eltakster kan hjælpe med at sænke CO2-fodaftrykket
Der er mange måder, hvorpå vi kan reducere vores CO2-fodaftryk. At sænke vores elforbrug er et godt eksempel. Du bliver nødt til at vælge de rigtige eltakster.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *