Community Solar: Konceptet, logistik og fordele forklaret

Udviklingen af Solenergi som et alternativ til uholdbare fossile brændstoffer magt har været hurtig, for at sige det mildt. Overgangen til renere energiproduktion er motiveret af alle de rigtige hensigter: Det reducerer ikke kun elomkostningerne som følge af den energiproduktionsproces, der producerer energi gennem fossile brændstoffer, men mindsker også det dybe CO2-fodaftryk, som de traditionelle energikilder efterlader, hvilket øger sandsynligheden for klimakatastrofe.

Hvis du tager et indsigtsfuldt kig rundt i USA, kan du se afstivning op sol fliser næsten overalt. Uanset om det er et netværk af solceller stående midt i en ørken eller tag-top installationer i byområder, er der spirende beviser, der peger i retning af den eksponentielle vækst i solindustrien. Men skiftet til solenergi er ikke så omfattende som det ser ud.

Der er flere grunde til, at det, såsom Solar Power er intermitterende, manglende sol eksponering på grund af skyskrabere, og den ublu pris på lagerinfrastruktur såsom Lithium-ion batterier, men en af grundene er mere dybtgående end alle de sidstnævnte.

På grund af stigningen i megabyer, der har en stadig svimlende befolkning, folk ty til at dele plads med andre eller leje lejligheder i en stor bygning. Det betyder, at et stort flertal ikke kan anvende et solsystem på et tag, fordi der er flere krav til en bygning. Det er her samfund sol præsenterer en omfattende afhjælpe.

Community Solar er en enkel, energieffektiv løsning, der omhandler utilgængeligheden af tagterrassen sol. Før vi tager fat på potentialet i dette system og de forskellige fordele, det giver til folk, lad os forstå begrebet dette begreb repræsenterer.

Fællesskabet Solar: Hvordan virker det?
I en forenklet nøddeskal, samfund sol er en yndefuld system, der giver en gruppe af mennesker i en lokalitet til at dele en solenergi projekt. Det betyder, at de ikke behøver at finde en dedikeret tagterrasse til personlig solenergi produktion, men de kan dele en stor solenergi installation med en flok andre mennesker.

Der er ingen certificeret national standard, der bestemmer effektiviteten og omkostningseffektiviteten af et samfund sol projekt, men de grundlæggende principper forbliver de samme. Kunder, der ønsker at reducere deres energiomkostninger eller co2-fodaftryk, de forlader på planeten kan samle en andel i en lokal solenergi projekt. Disse projekter er iværksat af lokale eller internationale udviklere, afhængigt af logistikken i et land.

Når projektet er indsat og energiproduktion starter, folk, der købte en andel modtage sol kreditter i form af energi, der kan reducere deres el-omkostninger.

Krav og logistik
Fællesskabet sol-programmer er initieret af etablerede udviklere, der allerede har en portefølje af kører succesfulde installationer. Du kan enten tilmelde dig ved at søge efter et lokalt program eller gå online og søge efter programmer, der kræver online tilmelding før indsættelsen af sol-infrastruktur.

For så vidt angår kravene, nogle virksomheder beder om en kredit score. Denne numeriske værdi viser finanspolitisk disciplin, når det kommer til at betale regninger til tiden. Hvis du har en dårlig kredit score, chancerne er, at din ansøgning om at dele et samfund sol projekt nægtes. Du skal også have en lejekontrakt for at vise, at du vil bo på et bestemt sted i en længere periode. Dette forbedrer gennemførligheden af et projekt, da virksomheden ved, at kunden ikke går nogen steder.

Mængden af opnåede besparelser?
Der er ingen faste beløb af besparelser ved hjælp af et fællesskab sol projekt. Det afhænger af forskellige faktorer såsom omfanget af energiproduktion (watt produceret eller sol kapacitet) og antallet af mennesker, der deler energi. Besparelser kan stige op til 15 procent af de månedlige elregninger, hvilket er meget vigtigt, når de analyseres under den årlige metriske.

I betragtning af, at Fællesskabet Solar programmer tilbyder enheder af energi, at subsidiere de samlede utility bill omkostninger, er disse besparelser repræsenteret i en konsolideret regning. Denne fakturering viser både den lokale elregning og den energi, der forbruges ud af sol-programmet. På denne måde kan forbrugerne få et bedre perspektiv på den formue, de sparer.

Fordele ved at vælge Fællesskabet Solar Programmer
Fjerner behovet for ejerforhold

Traditionelt var solenergi tænkt som et privilegium kun udvides til folk, der ejede hjem, og kunne installere solplader på deres tag. Forbrugende renere magt bør være en menneskeret, snarere end et begreb, der intensiverer den klasse kløft, der allerede eksisterer. Fællesskabet sol fjerner behovet for at eje et hjem, hvis en person ønsker at skifte til solenergi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *