5 Vigtige tips til energistyring til små virksomheder

Som en lille virksomhed ejer, er der ingen tvivl om, at en af dine nummer et bekymringer – hvis ikke den største bekymring – er at holde driftsudgifterne i skak for at sikre den højeste sats af overskud muligt. Selv hvis du klarer dig godt med hensyn til salg, hvis dine driftsomkostninger er høje, så det udsletter alle disse potentielle overskud.

Og mens der er en række måder, du kan nedbringe driftsomkostninger, eller i det mindste holde dem i skak, en meget effektiv teknik er at se på din energistyring. Der er enkle ting, virksomheden kan gøre på daglig basis, der vil bidrage til at styre den energi, der anvendes af virksomheden og derfor koster mindre samlet.

For at hjælpe dig i gang på din søgen efter bedre energistyring, her er fem tips til at bruge.

Skift til LED-pærer
Her er et tip, der vil være lidt af en investering i første omgang, men besparelserne vil ikke tage lang tid at akkumulere. At skifte til LED pærer vil resultere i massive energibesparelser, hvilket betyder meget lavere energiregninger. Faktisk bruger en LED pære op til 80% mindre elektricitet end andre typer af pærer, hvilket er massivt, når man tænker på, hvor mange pærer der er i et kontorlokaler.

Som et ekstra tip, kan du indstille lys på timere eller installere lysdæmpere – dette kan hjælpe med energiforbrug.

Sammenlign tilgængelige udbydere af vedvarende gas og elektricitet
Hvis du ønsker at skifte til vedvarende gas og elektricitet og samtidig reducere din virksomheds CO2-fodaftryk, så vil det være nødvendigt at sammenligne udbydere. Når du sammenligner, skal du se på, hvordan hver enkelt fungerer, hvad priserne er, og hvordan du kan reducere virksomhedens energiomkostninger.

For så vidt angår, hvad grøn business energi er, er det enhver form for gas eller elektricitet, der er blevet genereret fra en kilde, der er vedvarende. Dette kunne omfatte vindkraft, bølgekraft, solenergi, biobrændstoffer, geotermisk energi og meget mere. Virksomheden vil spare penge på sine energiregninger, mens den gør sin del for miljøet.

Brug fans til at hjælpe med air flow i varme måneder
I de varmere måneder, kan det være fristende at holde dreje klimaanlægget ned for at gøre det køligere på kontoret, men det betyder, at det vil arbejde hårdere og koster flere penge hver måned. I stedet for at skrue ned for AC, kan du tænke på at bruge fans til at hjælpe med luftcirkulation.

Installation kommercielle kvalitet loft fans er ideel til store rum, og mindre kontorer kan tænke på standard-størrelse fans eller endda skrivebord / gulv fans for hver medarbejders arbejdsstation.

Sørg for, at medarbejderne slukker for elektronik i slutningen af dagen
Selv om det er ret almindeligt for medarbejderne at sætte deres computere, faxmaskine, printer, og så videre i hviletilstand i slutningen af dagen, gør dette vil bruge strøm. Blot at bede alle om at slukke for elektronikken i slutningen af dagen kan spare op til 10% på energiregningen, hvilket igen tilføjer op i løbet af året.

Invester i Energi-Star Bedømt udstyr
Ethvert kontor- eller fabriksudstyr, du bruger, skal også være energistjernevurderet, hvilket betyder, at det bruger mindre energi end standardstykkerne. Disse kan virke som flere penge i begyndelsen, men igen, det er en investering, der betaler for sig selv relativt hurtigt.

Alle besparelser tilføje op
De ting at huske på er, at selv små besparelser vil tilføje op i løbet af en måned eller et år. Hvert eneste sted, du kan foretage ændringer og spare på energiforbruget, vil hjælpe virksomheden med bedre at administrere sine faste omkostninger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *