4 Væsentlige energibesparende tendenser, der bremser klimaændringerne

World Economic Forum har vist, at energispild i USA stiger til et farligt niveau. Diagrammerne viser, at 68 % af al energi går til spilde, hvilket får klimakrisen til at forværres.

Med voksende bekymring over forurening og global opvarmning, er mange mennesker begyndt at indse, at visse livsstilsvaner skal ændres. Det meste af det har at gøre med den måde, vi lever vores liv, og det hele starter med vores hjem. Det betyder, at vi for at producere mindre affald og gå i retning af en miljøvenlig fremtid skal sikre, at vores hjem er på den måde.

Den gode nyhed er, at mange organisationer arbejder på at bekæmpe energispild. Boligejere følger trop. Vedtagelse af en miljøvenlig måde at tænke omkring dit hjem er afgørende. Der er faktisk mange måder at gøre det på. Remytakestherubbish.co.uk, et affaldsbortskaffelsesfirma fra London, rydder ikke bare affaldet på en sikker måde. De fremmer også en energibesparende politik og råder alle til at følge den.

Vi har analyseret nogle top miljøvenlige tendenser, der bliver brugt, der vil drastisk ændre den måde, du lever.

Fastgør intelligente målere til overvågning af vandforbruget
Mange hjem vil forværres på grund af vandlækage. At have en lækage, som du ikke er klar over, er ikke kun kommer til at mindske værdien af dit hjem, men også kvaliteten af levende og vil påvirke utility regningen meget.

Mange hjem mister liter unødvendigt vand hver dag. Men der er en måde at forhindre det, og det er ved at indse og stoppe problemet til tiden. Installation af en smart meter vil hjælpe dig med at forstå, hvor meget vand du indtager. På den måde kan du forhindre problemet til tiden og ordne det, så der ikke bruges mere vand.

Brug energieffektive LED-lys
Mange mennesker er ikke klar over, hvordan ineffektive pærer tage ud energi. Meget, hvis det er endda krediteret til dårlig installation. Men der er en måde at arbejde omkring det. LED-lys forbruge en masse mindre energi og er også lettere for øjnene. Effektiviteten af lysdioder er omkring 50%, mens glødepærer har en effektivitet på kun 10%.

Udskift alle pærer i dit hjem med nogle LED energieffektive dem, og du vil bemærke en stor forskel. Din elregning vil være meget mindre i næste måned, og du vil også hjælpe verden ved at forbruge mindre energi.

Brug vinduesruder med lav emissivitet
Hver måned begynder du at trække dit hår, når du ser din varmeregning. Dette er specifikt frustrerende i kolde områder, hvor dette er absolut nødvendigt at leve komfortabelt. Men dette problem kan løses ved at erstatte din almindelige vinduer med nogle Lav Emissivity dem.

Disse typer af vinduer fælde varmen inde længere og lad det ikke sprede sig udenfor. Det holder dit hjem varmere i en længere periode og øger kvaliteten af levende. Også, du behøver ikke at bruge så meget energi til at generere varme og din regning vil være mindre. For ikke at nævne det CO2-fodaftryk, der er tilbage på miljøet.

Invester i et Belter varme- og kølesystem
Hver måned bruger vi energi på at holde os trygge. Om vinteren er vi kolde og om sommeren føler vi os varme. Så vi bruger en masse penge og energi bare for at gøre kvaliteten af at leve bedre. Men det skaber flere udgifter og betyder også at forbruge mere energi.

For at forbruge færre penge og energi på denne type system bør vi investere i mere effektive. Bruge flere penge på én gang vil hjælpe dig med at reducere udgifterne i det lange løb. Nogle mennesker er ikke klar over, hvor meget man kunne bruge, hvis de har en kvalitet køle-og varmesystem på deres side. Invester i en og din månedlige regninger vil styrtdykke og en masse energi vil blive sparet.

Gør saving energy til en topprioritet i 2020
Mener du det alvorligt med at bremse udviklingen af klimaændringer? Du er nødt til at foretage nogle store ændringer i år. Du er nødt til at arbejde på at spare energi så meget som muligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *